Home | Scholen | Online Enquête | Nieuwsbrief Manager | CMS Websites | Login

info@emailworks.nl   

Online database
Home
Wat is het?
Specificaties
Screenshots
Online demo
Online database
Prijzen
Contact

 

Online database

Webformulier

U kunt Emailworks Nieuwsbrief Manager ook gebruiken als een online database waarbij u de (adres)gegevens van uw leden, klanten of prospects door hun zelf kunt laten invoeren en aanpassen. Per formulier zijn een ongelimiteerd aantal velden (9 soorten) aan te maken. Al dan niet verplicht of gevalideerd.

Met het verzenden van uw mailing kunt u selecteren op deze velden. Bijvoorbeeld mail aan alleen de mensen in Rotterdam. Daarnaast zijn deze velden te gebruiken om mail te personaliseren.

Demo
U kunt zien hoe een gebruiker zelf zijn/haar gegevens kan wijzigen door de volgende demo doen. Login in met gebruikersnaam qqq@plet.nl en met wachtwoord qqq. Onder > "settings" > "account information" kunt u uw eigen gegevens wijzigen en opslaan (gaarne wachtwoord en emailadres intact laten).

U kunt het ook zelf ervaren door onderstaand voorbeeld formulier in te vullen. U krijgt vervolgens automatisch een mail met de door u ingevulde gegevens. Tevens bevat de mail een link om uw eigen gegevens te updaten en kunt u zich uitschrijven. Uw gegevens worden alleen voor deze demo gebruikt.

Naam

Email address

Password

Adres

Postcode

Geslacht
Man
Vrouw