Home | Overzicht | Functionaliteit | Email Management | Diensten | Demo

info@emailworks.nl   

Privacy policy

Algemeen

Emailworks is een product van Pl@tform Automatisering en Rho-it, gevestigd te Rotterdam. Uw bezoek aan deze site betekent dat u akkoord gaat met de algemene regels en alle van toepassing zijnde wetten. De pagina kan te allen tijde aangepast worden. Bezoek en lees daarom deze pagina regelmatig.

Privacy

Iedereen kan de website van Emailworks vrij bezoeken zonder vermelding van persoonlijke gegevens en informatie.  Pas na inschrijving van uw persoonlijke gegevens kunt u van bepaalde functies op de website gebruik maken. Met behulp van uw gegevens kunnen bepaalde online-uitingen van de Emailworks website gepersonaliseerd worden. Daarbij verlenen wij u graag bepaalde services, zoals een demo, het toesturen van onze elektronische nieuwsbrief en het u per e-mail op de hoogte houden van onze laatste ontwikkelingen. Uw persoonlijke gegevens worden door ons als vertrouwelijke informatie behandeld en staan uitsluitend ter beschikking van Emailworks. Wij zullen deze gegevens nooit doorgeven aan derden.

Indien u de toezending van de nieuwsberichten per e-mail niet langer op prijs stelt, kunt u te allen tijde opzeggen. In elke e-mail wordt u gewezen op deze mogelijkheid en de manier waarop u kunt opzeggen. Ook op de website staat duidelijk vermeld hoe u kunt opzeggen.

U heeft te allen tijde de mogelijkheid tot inzage en correctie van de door u opgegeven persoonsgegevens. 

Emailworks draagt zorg voor een passende beveiliging tegen verlies en onrechtmatige verwerking van uw persoonsgegevens.

Door het inschrijven van uw persoonsgegevens gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met het privacybeleid van Emailworks. Dit beleid kan van tijd tot tijd gewijzigd worden. Het is onze verantwoordelijkheid u daar tijdig op te wijzen.

Als u nog opmerkingen of vragen heeft over het privacybeleid van Emailworks stuur dan een email naar info@Emailworks.nl onder vermelding van 'Privacybeleid'.

Aansprakelijkheid

Hoewel Pletform en Rho-it alles in het werk stellen om de juistheid van de gegevens te bewaken, kunnen we dit niet garanderen. We accepteren geen aansprakelijkheid voor fouten, vergissingen en gebreken in de inhoud van de website. We kunnen ook niet instaan voor de inhoud van de externe websites waar onze website naar verwijst. U bezoekt en gebruikt deze website op eigen risico. Pletform en Rho-it accepteren geen verantwoordelijkheid voor beschadigingen (door virussen of anderszins) aan uw computer of andere apparatuur.

Commentaar

Indien U opmerkingen of vragen heeft over de voorwaarden van Emailworks, stuur dan een email naar info@Emailworks.nl.