Home | Contact | Nieuwsbrief | Support | Login

info@emailworks.nl   

Wat is het?
Home
Wat is het?
FAQ
Demo
Prijzen
Support

Functionaliteit
Testimonials
Onderzoek
Voordelen
Diensten

Emailworks voor verenigingen

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een emailadres en toch wordt er nog steeds gecommuniceerd via papier. Dit wordt veroorzaakt doordat het een zeer moeilijke zaak is om emailadressen te verzamelen en te onderhouden. Nu is daar een oplossing voor.

Wat is het?

Emailworks voor verenigingen is een webapplicatie die de vereniging in staat stelt op een zeer eenvoudige manier clubblad en berichten te sturen (mailen) naar de leden.

Doordat de leden kunnen inloggen op dit systeem, kunnen zij zelf hun bereikbaarheidsgegevens onderhouden. Hierdoor beschikken verenigingen altijd over de meest recente adressen, (mobiele) telefoonnummers en e-mailadressen.

Deze mailapplicatie is eenvoudiger in gebruik dan de meeste mailapplicaties. Met slechts een paar muisklikken heeft u een bericht verzonden aan (een selectie van) alle leden.

Voor wie

Het communicatiesysteem Emailworks voor verenigingen is speciaal ontwikkeld voor verenigingen en instellingen die een nauw contact met de leden willen onderhouden. We denken hierbij aan sportverenigingen en andere verenigingen. In feite instellingen of verenigingen die de communicatie met de leden willen optimaliseren tegen lagere kosten en minder inspanning.

Kijk naar de FAQ (Frequently Asked Questions) voor meer informatie.